Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek

Csatlakozz a Ruck Budapest VIP Pedikűrösök Klubjához!

Kedves Kéz- és Lábápoló!

Szeretettel meghívunk a Ruck Budapest VIP Pedikűrösök Klubjába, ahol egyedülálló lehetőségeket kínálunk minden kéz- és lábápoló szakembernek! Legyél Te is része ennek az exkluzív közösségnek, amely a német podológusok által használt eljárások, eszközök és anyagok iránt érdeklődik!

A világ talán legmagasabb színvonalú medicinális (orvosi, egészségügyi) lábápolási eszközeihez, módszereihez biztosítunk hozzáférést, és lehetőséget adunk arra, hogy első kézből tapasztald meg a legújabb innovációkat és trendeket.

Miért érdemes csatlakoznod?

  • Kiemelkedő akciók: klubtagjaink rendszeres és jelentős kedvezményekben részesülnek. Használd ki a lehetőséget, és szerezd be termékeinket kedvezményes áron!

  • Akár 30 % szakmai kedvezmények azokra a termékekre (kéz- és lábápoló készítmények, valamint terhelés-csökkentők), melyeket vendégeidnek értékesíthetsz. Így vendégeid is megismerkedhetnek a kiváló minőséggel!

  • Ingyenes szakmai anyagok: folyamatosan frissített szakmai anyagokkal és exkluzív tartalmakkal látunk el, hogy mindig naprakész lehess a legújabb módszerek és eszközök terén.

  • Inspiráló közösség: Klubunkban egy olyan szakmai közösség részese lehetsz, ahol megoszthatod tapasztalataidat és ötleteidet más szakemberekkel. Építs kapcsolatokat, tanulj másoktól, és hozz létre új együttműködéseket!

Hogyan csatlakozhatsz?

  1. Regisztrálj a weboldalunkon és iratkozz fel a hírlevelünkre!
  2. Kapni fogsz egy linket, amelyen meg kell adnod vállalkozásod adatait!
  3. Pár napon belül üdvözölhetünk is klubtagjaink között!

Ne hagyd ki ezt a lehetőséget, hogy részese legyél a szakma elitjének! A Ruck Budapest VIP Pedikűrösök Klubja vár rád, hogy együtt lépjünk szintet a lábápolásban! REGISZTRÁLJ MOST! KATT IDE!